Professor Elger verzorgt de Biemond lezing 2016

Professor Christian Elger verzorgt de Arie Biemondlezing 2016. Professor Elger is epileptoloog en directeur van de grootste epilepsiekliniek van Duitsland, de universitaire epilepsiekliniek in Bonn. Professor Elger staat bekend als goed spreker en is niet schuw van onconventionele uitspraken. Meerdere you-tube filmpjes getuigen hiervan. Hij kan als geen ander een reele en actuele inschatting van de waarde van aanvullend onderzoek en medicatie voor epilepsie geven en is dan ook door het bestuur van de ANV gevraagd om een lezing te houden over ‘uitdagingen in de diagnostiek en behandeling van epilepsie bij volwassenen’.
Professor Elger schaart zich in een rij van illustere buitenlandse sprekers als Prof. C.P. Warlow, Prof. V. Hachinski, Prof. D.A.S. Compston, Prof. R.A. Hughes, Prof. P.M. Rothwell en Dr J. Stone.
De Biemondlezing wordt gehouden tijdens de voorjaarsvergadering op maandag 13 juni 2016 in het Double Tree Hilton Hotel in Amsterdam. Uitnodigingen hiervoor worden nog naar alle leden verstuurd, aanmelden is gewenst.