Geslaagde voorjaarsvergadering 2015 met uitreiking prijzen

Op 8 juni vond de voorjaarsvergadering plaats, wederom in het double tree Hilton Hotel.
De avond werd met 80 bezoekers goed bezocht en werd met een borrel ingeluid in de spectaculaire sky-lounge. Hierop ving de vergadering aan.
Na het officiele gedeelte konden de prijzen worden uitgereikt. De derde en tweede plaats in de Moffie competitie voor beste A(N)IOS-referaat ging naar respectievelijk Judith Schouten (lymfoom/ PML bij HIV, OLVG) en Zoe van Kempen (basale kernen calcificaties, Sint Lucas Andreas Ziekenhuis). Voor het eerst was er een gedeelde eerste plaats, bezet door Willem de Haan (SSPE, VUmc, op foto links) en Arthur Kurvers (Klein-Levin syndroom, Slotervaartziekenhuis, op foto rechts). De laatste twee ontvingen de wisselbeker, ’bongobonnen’ en het certificaat voor het portfolium.
Hierna volgde de uitreiking van de Biemondpenning aan emeritaat prof dr M Vermeulen (foto onder bij volgende post) waarna hij de Biemondlezing, getiteld ‘kliniek en wetenschap’, uitsprak. Een boeiende verhandeling waarin hij liet zien hoe zeer kennis van vroeger onverminderd relevant is en moet blijven.
De avond werd informeel besloten met een buffet. Hiermee is officieel het zommerreces ingeluid.