Geslaagde voorjaarsvergadering 2019

Maandag 17 juni vond er weer een geslaagde voorjaarsvergadering plaats: na een borrel op een zonnig terras op de bovenste verdieping van het Double Tree Hilton Hotel ving de vergadering aan met een kort huishoudelijk deel. Vervolgens werden Tirza Naarden (Alice in Wonderland syndroom bij CJD), Robin van Steenhoven uit OLVG (Iglon-5 auto-immuun encephalitis) en Luuk Wieske uit Amsterdam UMC, lokatie AMC (Polyarteritis Nodosa) in het zonnetje gezet als winnaar van respectievelijk derde, tweede en eerste prijs van de David Moffie Beker voor de beste voordracht. Allen ontvingen naast lovende woorden bloemen en een waardebon. Winnaar Luuk Wieske is komend jaar tevens de gelukkige houder van de wisselbeker (foto).
De Biemondlezing werd gehouden door prof. dr. JBM Kuks na het in ontvangst nemen van de Biemondpenning (volgende post). Een uitgebreid Italiaans buffet sloot de avond af en luidde het zomerreces in.
Anders dan voorgaande jaren zal er tijdens de zomer door het Bestuur worden nagedacht over aanpassingen van het programma 2019/2020, leden zullen hierover tijdig op de hoogte worden gebracht.